Benny inför avslutningen av serien

6 Dec 2016

Vi fick några ord med tränare Benny Rönnelöw inför avslutningen av serien.

Hur har ni jobbat under det lilla uppehållet som varit?
– Vi har tränat lite mindre för att återhämta oss en del, då vi spelat på lite folk under en lång tid. Sedan har vi börjat om lite från början när det gäller vårat försvarsspel, där vi tycker att vi måste komma upp. Vi är effektiva framåt, men i försvaret har det sett lite virrigt ut, så vi hoppas vi får bukt på det framöver.
Det behövs förmodligen full pott i de tre sista matcherna för att vi ska ha chans att nå Allettan. Hur mycket tittar du på tabellen just nu?
– Ja full pott kommer att krävas om vi ska ha någon chans, men vi har det inte i egna händer så vi måste hoppas på att resultaten går vår väg. Vi kan bara fokusera på vårat och försöka spela så bra ishockey som möjligt. Tabelläget är som det är, och jag tittar inte så mycket på tabellen just nu, utan det gäller att få till vårat spel.

Det var en riktigt bra insats mot Huddinge trots att det inte blev någon poäng, vad kan vi ta med oss från den matchen?
– Vi tar med oss att vi är effektiva framåt, men orkar inte hela vägen in. Men vi gör en bra match, och vet vad som krävs av varje spelare för att lyckas.

Nye målvakten Rasmus Eklöf debuterade mot Huddinge och gjorde en bra match – har ni bestämt vem som vaktar kassen mot Vallentuna på onsdag?
– Vi har inte bestämt vem som får vakta kassen inför Vallentuna utan det meddelar vi i kväll efter träningen.

Hur ser skadeläget ut, är det någon spelare på väg tillbaka?
Skadeläget – ja dessa skador som förföljt oss hela säsongen är inte så roligt, eftersom vi inte kunnat göra oss själva rättvisa under en lång säsong, utan har fått kämpa med få spelare under lång tid vilket tar på krafterna. Men vi får hoppas att vi kan få tillbaka ett par spelare till efter jul iallafall, som det ser ut i dag så kan vi nog se Tomas Lindgren tillbaka mot Vallentuna.
/Victor Nyström

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 3 september
19:00 Torvalla IP

Livestream

Dam

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Stavanger Oilers (NO)

torsdag 22 augusti
20:00 Zinkensdamms IP

Livestream

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream