Bajenkvällen 2014

Här finner du samlad information inför Bajenkvällen 2014, som går av stapeln på Hovet fredag 31 januari. Vi fyller löpande på med mer information.

Allmänt om evenemanget: Bajenkvällen arrangeras i år för sjätte gången. För motståndet i själva hockeymatchen står IFK Tumba. Bajenkvällen är dock mer än bara matchen – representanter från mängder av Hammarbyföreningar och supportergrupper finns på plats och visar upp sig. Vi vill samla hela Hammarbyfamiljen under samma tak, på klassiska Hovet. Hammarby Hockey är hemma igen!

Biljetter: Köper du på http://www.axs.com/se/events/246487/bajenkvallen-2014-tickets

Observera att säsongskort INTE gäller på Bajenkvällen.
Torsdag kl 16 var det 5300 biljetter sålda (det går in ca 8000 på Hovet), så det gäller att inte vänta för länge om du ska få tag på en biljett! Tidigare år har det sålts ca 2000 biljetter bara det sista dygnet.

Tumbas supportrar hänvisas till sektion A20 (se bild).

Datum och tid: Årets Bajenkväll går av stapeln fredagen den 31 januari, på Hovet.
18.00 öppnar insläppet. Kom gärna tidigt så du hinner spana in alla utställare bakom läktarna. Det finns flera barer och kiosker på arenan för dig som vill hinna med att äta och dricka innan matchen.
20.00 är det nedsläpp i Division 1-matchen mellan Hammarby och IFK Tumba.

Efterfest: Efter matchen hålls en officiell efterfest, som arrangeras av Freddie Ferms Vänner i samarbete med Hammarby Hockey och Bajen Fans. Mer info och biljetter (endast förköp gäller) hittar du på https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/evenemang/visa/5177-bajenkvallens-efterfest

Vädjan: All skadegörelse (inkl. uppsättning av stickers) kostar Hammarby Hockey väldigt mycket pengar i form av saneringsavgifter. Vi ber er därför att tänka er för och inte göra något som kan ge föreningen onödiga utgifter – röj med värdighet alltså. Tack på förhand!

Att tänka på: Ta med kontanter, de flesta utställarna tar inte kort och det finns ingen möjlighet att ta ut pengar inne på arenan. Vi rekommenderar att man är på plats i god tid, för att slippa stå i långa köer och riskera att missa inledningen av matchen. Sitt gärna i någon barerna eller ta ett varv och besök de olika utställarna innan matchen och i pauserna, men när spelet är igång hoppas vi på att få se alla åskådare inne på läktaren.

Reklamfilmer: Du har väl inte missat våra reklamfilmer inför Bajenkvällen? Eller vill du se dem en gång till? Här har vi samlat länkar till samtliga filmer:

Biljettkön
Hasse Hansson
Pelles vintertips
Julhälsning
Pucksäker mössa
Peddas hockeykit
Vesco i bastun
Välkommen hem!

Utställare: HÄR finner du en lista över alla föreningar, grupper och övriga som deltar på Bajenkvällen.

Vid ev. frågor hänvisar vi till lena.andersson@hammarbyhockey.se

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Spånga IS IK - Hammarby IF

tisdag 30 augusti
19:00 Från Stan Hallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP