Bajen boxning firar 100 år – med gala mot gatuvåldet

7 Nov 2019

Vi i Hammarby hockey gillar att samarbeta med de övriga föreningarna i Hammarbyfamiljen och imorgon fredag är det våra vänner i Hammarby boxning som har ett evenemang som vi vill puffa för.

Bajen Rough House – en boxningsgala i Eriksdalshallen.

8:e november är det dags för sjätte upplagan av BRH i Eriksdalshallen
Årets gala bjuder på en match mellan Hammarby och Stockholmsalliansen (boxare från olika Stockholms Klubbar). Tidigare år har galan gästats av Göteborg, Djurgården, Panathinaikos, Helsingfors och Warszawa. Dryga 1000 åskådare besöker galan, vilken gör den till Sveriges största Olympiska Boxningsgala. Hammarby ställer upp med 3 landslagsboxare och publiken kan vänta sig boxning på landslagsnivå med hårda bataljer.

#NermedvapnetUppmedguarden
Årets gala är en välgörenhetsgala där vinsten från galan går till Hammarby IF Boxnings satsning mot gatuvåldet: #NermedvapnetUppmedguarden . På initiativ av boxaren Constantino ”Costas” Nanga startades projektet, vilket syftar till att ge ungdomar positiv gemenskap, hälsa och personlig utveckling.  Detta med våra tävlingsboxare som förebilder. Helt enkelt bjuder vi in ungdomar att prova på boxning där vi avslutar passet med lärda samtal tillsammans med förebilden.

Bajen Rough House är en Hammarbyshow där det slås ett slag för mångfalden i Hammarbys idrotts- och supporterföreningar, vilka bjuds in för att finnas på plats och möta fansen. Rafflande fighter, underhållning, DJ och mycket mer utlovas.

Joel, Costas och de andra i Hammarby boxning hälsar alla välkomna!

Fredag 8:e november
Bajen Rough House, Eriksdalshallen
Insläpp och afterwork – 17:00
Matchstart – 19:00
Mer information om galan finns på www.bajenroughhouse.se

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/artist/bajen-rough-house-biljetter/956708

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Köping HC

onsdag 19 augusti
19:00 SDC-hallen

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Köping HC - Hammarby IF

fredag 14 augusti
19:30 Köpings Ishall

J18

-

Grästorps PreseasonCup J18

Hammarby IF - Trelleborg Vikings

lördag 22 augusti
09:40 Åse Viste Arena

Dam


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

-

Hammarby IF - -

torsdag 1 januari
00:00 -

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners