Daniel Liiv

A-LAGET: Välkommen Daniel Liiv

30 apr 2020

Sportchef Robert Grääs tillsammans med tränarna Filip Algeman och Tobias Jansson fortsätter värva spelare. Vi välkomnar Daniel Liiv till Hammarby Hockey. 

Den senaste i raden i Hammarby Hockey:s truppbygge är Daniel Liiv som närmast kommer ifrån Västerås J20. Liiv är dock uppväxt i Stockholm och har nästan hela sin karriär spelat för Huddinge, där han även provat på spel i A-laget.

20-åriga högerforwarden gjorde 23 poäng varav 17 assist förra säsongen i Västerås J-20. Hans styrka enligt han själv är just detta, att sätta sina medspelare i bra lägen. -Jag har stora offensiva kvalitéer med en stark skridskoåkning säger Liiv till hemsidan.

Hoppas på en större roll och utvecklas 

Att han valde just Hammarby var att föreningen har en tydlig bild på vad man vill och att han känner sig trygg med tränarna och sportchefen. Samt att han kan få en större roll och kunna visa upp sitt offensiva spel och utvecklas. – Jag tror jag kommer att kunna komma in i seniorhockeyn på ett bra sätt.

Daniel tror även att det finns en stor revanschlust i truppen och att vi kommer att vara mycket bättre i år. -Hammarby ska bli ett talangfullt hårdsatsande lag som ska försöka nå Allettan. Vi ska tillbaka till toppen avslutar 20-åringen.

Assisterade tränare Tobias Jansson är mycket nöjd med att ha knutit till sig Liiv till Hammarby.

En målmedveten spelare 

– Daniel är en spelare som bidrar med en seriös inställning till ishockey, han är målmedveten och har ett driv vilket är exakt det vi eftersöker. Som spelare är det en irrationell spelare med en väldig fart som gör sina medspelare bättre. Historiskt sett har Daniel även bidragit med mycket poäng i dom klubbar han har representerat säger Jansson. 

 

Tack för att du väljer Hammarby Daniel Liiv 

// Henric Wauge

 

 

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Spånga IS IK - Hammarby IF

tisdag 30 augusti
19:00 Från Stan Hallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP