Insamlingsstiftelsen The Braveheart by Ziegler

18 Apr 2018

Att Marcus ”Mackan” Ziegler har efter en tids sjukdom lämnat oss kan knappast ha undgått någon och tisdagen den 10 april hölls en mycket vacker och värdig begravningsceremoni i stora S:t Johannes kyrka. Det var många som ville vara på plats för att hedra, minnas och ta farväl, det var mycket sorg men också mycket värme och fina minnen som delades.

Det Mackan har gjort för Hammarby är svårt att sätta ord på men att betydelsen av allt han har gjort för Hammarby, supportrar och supportergrupper är enorm råder det ingen tvekan om! Alltid med Hammarby och Söderort i fokus. Lojalitet är ledordet.

För Mackan var hockeyn speciell, han var en period med i styrelsen och drog bl.a. i sponsorbiten. Hos Mackan var idéer ingen bristvara, en idé och önskan han hann driva igenom var sin stiftelse, Insamlingsstiftelsen The Braveheart by Ziegler. Stiftelsen har som syfte att premiera och lyfta fram personer (lag, spelare, tränare, personal) inom Hammarby hockeys ungdomsverksamhet som på något sätt har utmärkt sig under året. På årets Bajenkväll kunde Mackan själv närvara vid prisutdelningen, utmärkelsen gick då välförtjänt till ungdomarnas materialare John ”Kula” Lodin. Stiftelsen drivs av insamlade medel och man kan stötta genom att köpa en Bravehearttröja, gilla facebook-sidan och hjälpa till att sprida ordet.

Hammarby hockey tackar Marcus för hans stora engagemang och allt han gjort för hockeyn, våra tankar går till hans familj.

Herr

-

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - Hudiksvalls HC

lördag 22 september
16:00 SDC-hallen

Dam

-

Träningsmatch

Hammarby IF - AIK

lördag 22 september
18:45 SDC-hallen

J20

-

Träningsmatch

Nynäshamns IF HC - Hammarby IF

lördag 22 september
15:30 Folkets Hall, Nynäshamn

Herr

5 - 2

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - Trångsunds IF

onsdag 19 september
19:00 SDC-hallen

J20

3 - 2

Träningsmatch

Hammarby IF - Trångsunds IF

lördag 15 september
19:50 Stora Mossen

Hockeyskolan 18/19 – Anmälan öppnad

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019